ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

Συγκέντρωση ανοικτή συζήτηση για αυτά που μας αφορούν,
τη Δευτέρα 5 Δεκ 2016 στις 14:00 στο Studio E


Συναδέλφισσες, - φοι
Οι εκλογές του Συλλόγου μας διεξάγονται σε μια εποχή έντονων προκλήσεων και διεργασιών στο χώρο των ΜΜΕ και του εργατικού κινήματος. Η ΕΡΤ ενάμιση χρόνο τώρα, λειτουργεί  με
τεράστιες ελλείψεις  στον Τεχνικό Τομέα, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού, με απώλεια κρίσιμων Υπηρεσιακών μονάδων και παραγόμενου έργου, χωρίς τις αναγκαίες επενδύσεις για εκσυγχρονισμό του τεχνικού εξοπλισμού και χωρίς ανταγωνιστική και αναπτυξιακή στρατηγική.
Εργαζόμαστε με πραγματική προσήλωση στο καθήκον μας και στις υποχρεώσεις μας προς την κοινωνία, χωρίς στοιχειώδεις οργανωτικούς και λειτουργικούς κανόνες, με σημαντικές απώλειες στα εργασιακά, ασφαλιστικά και μισθολογικά μας δικαιώματα.
Όμως  το μέλλον είναι μπροστά  μας  και έχουμε χρέος  να απαντήσουμε σε όλα αυτά που μας αφορούν, για την εργασία μας, για τον Τεχνικό κλάδο, για την ΕΡΤ !
Στις Εκλογές του ΠΑΣΥΜΗΤΕ 8 Δεκ 2016
Ψηφίζουμε και Εκλέγουμε νέα όργανα Διοίκησης νέους Αντιπροσώπους
Οι υποψήφιοι και τα μέλη του Συλλόγου επικοινωνούμε, συζητούμε, ακούμε, διαμορφώνουμε πρόταση και στρατηγική για την επόμενη τριετία.
Τη Δευτέρα 5 Δεκ 2016 ώρα 14:00
Στο Ραδιομέγαρο Μεσογείων 432 στο Studio Ε
Διοργανώνουμε ανοικτή συγκέντρωση - συζήτηση για όλα όσα μας αφορούν
για τη σημασία και το ρόλο  του Σωματείου στις νέες συνθήκες
με ενημέρωση, προτάσεις, θέσεις, στρατηγική 2017 - 2019
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν :
Απόστολος Καψάλης Επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ
Γιώργος Μυλωνάς Πρόεδρος του ΕΚΑ
Δημήτρης Περπατάρης Εργατολόγος
Ντορίνα Κορακά Νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Αγωνιστική Συνεργασία-Ενότητα ΠΑΣΥΜΗΤΕ
Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.