...Μεγαλόψυχη η απόφαση του πρωτοβαθμιου πειθαρχικού της ΕΡΤ για τους δυο που "βοήθησαν" να παραταθεί η ομηρία της στην Digea

Για την συγκεκριμένη υπόθεση θα  επανέλθουμε σε επόμενη ανάρτηση γιατί έχουμε να πούμε  πολλά και για πολλούς.Αυτό όμως  που δεν ξεχνάμε  είναι  η  στάση του ενός  εκ των δύο στις πρώτες  συνελεύσεις  μετά  το πραξικόπημα  του μαύρου, όπου μαζί  με τα κατοπινά  στελέχη της  ΔΤ του Σαμαρά και του Βενιζέλου, έκαναν το πάν  για  να  τσακίσουν το ηθικό των επαναστατημένων απολυμένων  συναδέλφων, εκβιάζοντας  και τάζοντας  μια  "καλή" συμφωνία με τον Καψή  στην περίπτωση  που παρατούσαμε  την ΠΟΣΠΕΡΤ και τον αγώνα.Είναι εκείνος  που  μαζί με τους πεμτοφαλαγγίτες  του βαθέος ΠΑΣΟΚ, την ώρα  που  προσπαθούσαμε  με νύχια  και με δόντια  να στήσουμε  στα πόδια  της  την αυτοδιαχειριζόμενη  ΕΡΤ, τριγυρνούσαν στους διαδρόμους  τρομοκρατώντας  τους  συναδέλφους  και  μοιράζοντας υποσχέσεις.Είναι εκείνος που μαζί με τους άλλους "αρίστους"  του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ  στελέχωσαν  τη νέα ΥΕΝΕΔ  (ΔΤ και κατόπιν ΝΕΡΙΤ) σε ανταπόδωση των "καλών τους υπηρεσιών"  και που μετά  την "πρώτη φορά αριστερά" (...) κατάφεραν να παεράσουν  ως  αδιαμφισβήτητες  διαμεσολαβητικές και επιστημονικές "αξίες"  φτάνοντας ακόμα  και σε επιτροπές  υπουργείων.

Ας δούμε προς το παρόν τι λέει το ρεπορτάζ  των τυπολογιών :

Ποινές…

 Με αργία τεσσάρων μηνών και στέρηση μισθού για κάποιες εργάσιμες μέρες τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΡΤ δύο από τους εργαζομένους που εμπλέκονται στην ακύρωση του δεύτερου διαγωνισμού για την προμήθεια ψηφιακών πομπών. Οι δύο υπάλληλοι κατηγορούνται πως
άλλαξαν κρυφά τους όρους του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα την ακύρωση της διαδικασίας και την αναγκαστική παραμονή της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, έναντι ενοικίου, στις υπηρεσίες της Digea.
Το θέμα έστειλε στον εισαγγελέα αρχικά ο τελευταίος πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Πέτρος Μάης και το επανέφερε με επιπλέον στοιχεία ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία.
Στην περίπτωση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού προκαλεί εντύπωση το ότι, ενώ υπήρξε πρόταση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη μέγιστη ποινή, πήρε μια ηπιότερη απόφαση για ένα καυτό θέμα, που αφορά τη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ. Όπως εκτιμάται, αυτό έγινε χωρίς να το γνωρίζει η διοίκηση της ΕΡΤ, που θέλει μια αξιόπιστη λύση στο ζήτημα της ολοκλήρωσης του δικτύου ψηφιακών πομπών, το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα και λόγω του λουκέτου το 2013.
Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.