Περιορίζονται οι "αρμοδιότητες" του Τσακνή στην ΕΡΤ;

Δεν ξέρω τι αποφάσισαν  στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΡΤ, αλλά  αν είναι ακριβές το ρεπορτάζ  των "τυπολογιών", τότε  σύντομα  θα δούμε  αν  είναι ακριβείς  και οι δικές μας πληροφορίες  για ριζικές αλλαγές  στα επιτελεία της Αγίας Παρασκευής.
Για λόγους  που μόνο να εικάσουμε μπορούμε, το περιβάλλον  Παππά ακούγεται πως δεν είναι ικανοποιημένο,  απο   κάποιες τοποθετήσεις σε "θέσεις ευθύνης" , άσχετα αν αυτές έγιναν με την σύμφωνη γνώμη ή και την "παραίνεσή" του.Αν είναι έτσι τα πράγματα, κι αν όπως επίσης ακούγεται , αναλάβει  την "προσωρινη εποπτεία"  της εταιρείας η Γεροβασίλη, τότε  δεν είναι απίθανο να δούμε  το "ξήλωμα του πουλόβερ" να αρχίσει απο τον  περιορισμό των ex cathedra  παραχωρηθεισών  αρμοδιοτήτων του προέδρου  Τσακνή .Άν ,τονίζω και πάλι ,αυτά που έχουν φτάσει στ΄αυτιά μας είναι ακριβή, τότε  κάποιοι  εκ των παρασκηνίων   ήδη  θα  έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Φυσικά  οι όποιες "ριζικές" ή "κλαδικές" αλλαγές  γίνουν, δεν θα έχουν τον ...ριζοσπαστικό χαρακτήρα που ακόμα προσδοκούν κάποιοι  "ρομαντικοι"  της  "δεύτερης φοράς ..αριστερά", αλλά κυρίως  τον χαρακτήρα  του ξεκαθαρίσματος στο ποιός κάνει (ή θα κάνει) πραγματικά κουμάντο στο ¨μαγαζί.
Αυτά όλα βέβαια υπο την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει  πρόοδος σε ότι αφορά την αφομοίωση του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ  απο τον συγκυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ.
Πιό κάτω το ρεπορτάζ των "τυπολογιών" που ήταν και η αφορμή να  κάνω λιγάκι την  "Πυθία":

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΡΤ για τις αρμοδιότητες Τσακνή

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ-ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-ΤΣΑΚΝΗΣΑυτή την ώρα συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΡΤ με θέμα τις αρμοδιότητες του Διονύση τσακνή μετά και την παραίτηση του Μίλτου Λογιάδη. Πρώτο θέμα συζήτησης είναι η “παραίτηση προέδρου από τις αρμοδιότητες που του έχουν εκχωρηθεί από την εταιρεία”. Προηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες συνάντηση του Δ. Τσακνή με το Ν. Παππά.
Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.