Καρατζαφύρερ - Μπαλτάκος : Η "εθνική ενότητα" της φασιστικής αθλιότητας

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσαν  την ίδρυση  μιας νέας  ακροδεξιάς- φασιστικής κοινοπραξίας  με τον βαρύγδουπο  τίτλο «Εθνική Ενότητα».Ο πυρσός που είναι το σύμβολο αυτού του "νέου" κόμματος δείχνει ξεκάθαρα  τι  εννοούσαν  οι δυό τους  όταν  εν ενί στόματι τόνιζαν  ότι "Είμαστε η συνέχεια της ΕΡΕ του Καραμανλή και του Αβέρωφ".
Φυσικά  δεν  είπαν ότι  ο Καραμανλής και ο Αβέρωφ  ήταν  με τη σειρά  τους η συνέχεια  των  δοσίλογων, των ταγματασφαλιτών  της κατοχής  που  κι αυτοί με τη σειρά τους ήταν η  συνέχεια όλων  εκείνων που αποτέλεσαν  τον "αφρό"  του συστήματος.
Η δήλωση  αυτών των δύο  αρουραίων της "δεξιάς πολυκατοικίας" είναι αληθινή αλλά  όχι απολύτως  ακριβής, και αυτό  διότι δεν είναι οι μόνοι που αποτελούν τη συνέχεια  αυτής  της ελλαδεμπορικής   ξενόδουλης  μαφίας.Μπορεί βέβαια για λόγους  ρεκλάμας  να καμώνονται  τους  "γνήσιους"  αλλά  δίπλα  στο δικό τους  γραφείο "εθνικών" τελετών υπάρχουν  κάμποσα  που πλασσάρουν  με άλλες  συσκευασίες  το ίδιο   επι της ουσίας πολιτικό περιεχόμενο , ενώ  όπως  ακούμε  όπου νάναι θα ανοίξουν ακόμα κανα δυό.
"Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα" έλεγε ο Μάρξ και δυστυχώς  για πολλοστή φορά  φαίνεται πως είχε απολύτο δίκιο.

Επειδή όμως  σε αυτόν τον τόπο   ευδοκιμεί  εκτός απο τη βλακεία και η αμνησία, ας δούμε  μερικά  απο αυτά  που είχαμε αναδημοσιεύσει για τον Καρατζαφύρερ:


ΛΑ.Ο.Σ: Κόμμα σε ειδική «αποστολή» 

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου (περιοδικό "Ρεσάλτο" )

 Μόνο στα άγρια σκοτάδια της ιστορίας και γενικής πολιτικής σήψης μπορεί να τραφούν και να προβληθούν πολιτικοί κλόουν, σαν τον Καρατζαφέρη, με τέτοια αντιαισθητική χοντροκοπιά, ακατάσχετη και ασυνάρτητη δημαγωγία και κομπάζουσα αμάθεια. 

Δεν υπάρχει, όμως, ούτε ιστορικό προηγούμενο, μέσα σε μια τόσο μικρή προβοκατόρικη «τσόντα», να έχουν συνωστιστεί τόσοι και τόσοι καιροσκόποι, σαλτιμπάγκοι και αμοραλιστές της αναίδειας και της διαστροφής. 

Δεν υπάρχει, βεβαίως και ιστορικό προηγούμενο τέτοιας μανιώδους προβολής, του Καρατζαφέρη και της παρέας του, από τα ΜΜΕ. 

Τα μεγάλα λαρύγγια της καθεστωτικής φαιάς ρητορικής (ΜΜΕ), κάθε δημαγωγική ανοησία του Καρατζαφέρη, χυδαίου και αγοραίου εκλογικού καταναλωτισμού, την κάνουν πολιτικό θέαμα. Όλα τα κανάλια ασχολούνται με τον αποκριάτικο Καίσαρα! 

Και μόνο αυτή η σκανδαλώδης πολιτική επιδότηση λέει πολλά… 

Σήμερα μόνο οι τυφλοί δεν είναι σε θέση να καταλάβουν το τι εστί Καρατζαφέρης. Και φυσικά αυτοί που έχουν συνδέσει την τύχη τους με τον Καρατζαφέρη για κάποια θεσούλα στα εκλογικά έδρανα ή αλλού… 

Το ΡΕΣΑΛΤΟ, από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής του (Οκτώβριος 2005), ανέλυσε από όλες τις πλευρές αυτό το πολιτικό μόρφωμα που γεννήθηκε από την πολιτική αποσύνθεση και τράφηκε από αυτήν: Ένα «κατασκεύασμα» των «νταβάδων»… 

Πολλοί είπαν ότι ήμασταν «υπερβολικοί» και «βάναυσοι» εναντίον του Καρατζαφέρη και ό,τι αυτός εκφράζει. 

ΣΗΜΕΡΑ που οι μάσκες έχουν πέσει, φαίνεται ότι μάλλον λίγα είπαμε και πολύ κομψά: Το αληθινό πρόσωπο του Καρατζαφέρη, το οποίο με πάταγο αποκαλύπτεται ακόμα και από πολλούς πρώην δικούς του, είναι απείρως πιο «βάρβαρο» από τις δικές μας «υπερβολές» και «βαναυσότητες»… 

Για ένα φρεσκάρισμα της μνήμης μας και κυρίως για τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ θα μαζέψουμε κάποια ενδεικτικά κείμενά μας, σε αυτό το «Φάκελο Καρατζαφέρη». 

Θα αρχίσουμε με ένα κείμενο από σημερινό «Ριζοσπάστη», στη στήλη ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ: Είναι μια έξοχη συνθετική εικόνα της πολιτικής του ιστορίας. 


«Γρίβα μ' σε θέλει ο βασιλιάς... » 

Είναι ο κύριος Καρατζαφέρης «Χίτης»; Μα φυσικά όχι. Δεν του το επιτρέπει η ηλικία του άλλωστε. 
Αυτό πάντως που του επιτρέπει η ηλικία του - και προπαντός η... ιδεολογία του - είναι η αγάπη του προς τους «Χίτες», τους γερμανοτσολιάδες και τους ταγματασφαλίτες. 

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που όχι μόνο ανακοίνωσε ότι ηγείται προσωπικώς της απόδοσης «τιμών» εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ στον επικεφαλής των «Χιτών», τον Γρίβα, 
αλλά, πλέον, μετά από έντολή του, το αμφιθέατρο των γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ πήρε το όνομα του Γρίβα. 
Του ιδρυτή, δηλαδή, της ναζιστικής «Χ» την περίοδο της Κατοχής... 

«Προσφυγή στο ΔΝΤ»! 

«Το ΔΝΤ είναι ένας πράγματι σκληρός παράγων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τον διερευνήσουμε». 
(Γιώργος Καρατζαφέρης, συνέντευξη Τύπου, Θεσσαλονίκη, 8 Απρίλη 2010). 

«Είχαμε μιλήσει με την κυβέρνηση Καραμανλή πριν από 15 μήνες για αναδιάρθρωση του χρέους και προσφυγή στο ΔΝΤ». 
(Γιώργος Καρατζαφέρης, «ΝΕΤ», 18 Μάρτη 2010). 
*** 
Δεν ξέρουμε τι θα γράψει η Ιστορία για τον ερχομό του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Ο Καρατζαφέρης, πάντως, κατά τα λεγόμενά του, ζητούσε την πρόσκληση του ΔΝΤ δεκαπέντε μήνες πριν αυτό έρθει. Δηλαδή... από το 2008! 

Κόμμα του... «λαού»! Το όνομα αυτού «ΛΑ.Ο.Σ». 
Θαυμάστε, λοιπόν, ένα κόμμα του... λαού: 

α. Ο Καρατζαφέρης είναι αυτός που διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου (5/2/2009) για να δηλώσει ότι θα στείλει «γλυκά και λουλούδια» στον Βγενόπουλο για να τον ευχαριστήσει που πήρε την «Ολυμπιακή»! 

β. Ο Καρατζαφέρης, στις ευρωεκλογές του 2009, μιλώντας για την επιλογή της κυρίας Τζαβέλλα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του, τη θητεύσασα σε υψηλόβαθμες θέσεις στις εταιρείες των κυρίων Λάτση, Κυριακού και Κόκκαλη, απάντησε ότι την έθεσε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. γιατί είχε «συστατικές επιστολές» από τους καλύτερους... 

γ. Ο μεγαλοκαπιταλιστής Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας «Μηχανική ΑΕ», που σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι της Ξάνθης, στις 17 Ιούλη 2007, είχε δηλώσει ότι στηρίζει το ΛΑ.Ο.Σ, σε μεταγενέστερη συνέντευξή του και στο ερώτημα αν στηρίζει το ΛΑ.Ο.Σ και οικονομικά, απαντά: «Το υποστηρίζω και οικονομικά» (Πρ. Εμφιετζόγλου, τηλεόραση «Σκάι», εκπομπή «Νέοι Φάκελοι», 18/10/2007). 

Ολοι ξέρουν... 
«(...)οι σχέσεις του Γ. Καρατζαφέρη με το νεοφασιστικό χώρο, καθώς και με τα χουντικά κατάλοιπα καθορίστηκαν πολύ συχνά από την αμοιβαία καχυποψία. Ο πρώτος πάντα ήθελε να τους ενώσει κάτω από μία ομπρέλα, αρχικά υπό τη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια υπό τον ΛΑ.Ο.Σ. Οι άλλοι ζητούσαν πάντα αυτό που τελικά μόνο ο Γ. Καρατζαφέρης θα μπορούσε να τους προσφέρει: βήμα στη Βουλή. Και τους το προσέφερε». 
(«Καθημερινή», 14/10/2007). 

Υμνητής και θιασώτης του «γύψου» 

«Εν πάση περιπτώσει, ήρθαν οι συνταγματάρχες, περάσαμε μια επταετία με πολλά πλην, δημοκρατίας, ελευθερίας - αυτά ήταν τα πλην - και συν ότι είχε βάλει καθένας το κεφάλι κάτω, μια και δεν μπορούσε να συνδικαλίζεται, δεν μπορούσε να κάνει απεργίες, πήγαν τα πράγματα καλά. Τα σωστά σωστά. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη»! 
(Γεώργιος Καρατζαφέρης, «Τηλεάστυ», 21 Απρίλη 2008) 
*** 
Ιδού το «ιδανικό» του Καρατζαφύρερ. 
Το διατύπωσε ανήμερα της «Επαναστάσεως», από τον τηλεοπτικό του σταθμό (πολλά ανάλογα διαγγέλματα του ευπατρίδη καταγράφονται στο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, «Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη», εκδόσεις «Αλεξάνδρεια»). 

Είχε, βέβαια, μερικά «πλην» η χούντα, αλλά τα... «συν» της χούντας κάνουν τον Καρατζαφέρη να ξελιγώνεται! 
Αυτός και το κόμμα του το λένε ευθέως: στα «συν» της χούντας ότι τότε «ο καθένας είχε βάλει το κεφάλι κάτω», ότι ο συνδικαλισμός και οι απεργίες είχαν τεθεί στο «απόσπασμα».

Πώς αλλιώς να το πει ο άνθρωπος ότι αναπολεί τις εποχές του «λοχία»! 

Αφού, τότε, επί χούντας, κατά τον Καρατζαφέρη, «πήγαν τα πράγματα καλά»! 

Πώς αλλιώς να το πει ο φορέας του «γύψου» ότι αυτή είναι η Ελλάδα που επιθυμεί και νοσταλγεί; 

«Ολα τα σφάζω»! 

«Μείωση μισθών; Εάν χρειάζεται θα το κάνουμε! Για το καλό της πατρίδας»! 
(Γεώργιος Καρατζαφέρης, Βουλή, 2/12/2009) 

Τι ήταν ο 13ος μισθός των εργαζομένων; Τι ήταν το «δώρο» των Χριστουγέννων και του Πάσχα; 
Μα τίποτα λιγότερο από ένα... «περίεργο κεκτημένο»! 
(Γεώργιος Καρατζαφέρης, στο ρ/σ «Θέμα 9,89», 7/12/2009). 

Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του: 
Ο «πατριώτης», αυτός ο «λαγός» της βαρβαρότητας, είχε «κόψει» τους μισθούς και τα δώρα των εργαζομένων πριν ακόμα τους κόψει το ΠΑΣΟΚ, 
πριν ακόμα τους κόψει η τρόικα, 
πριν ακόμα τους κόψει το μνημόνιο! 

Μαύρη... «μαυρίλα»![/color] Καρατζαφέρης: ο «κύριος» που συμπεριέλαβε 4 στελέχη της «Χρυσής Αυγής» στο ψηφοδέλτιό του στις νομαρχιακές του 2002. 

Καρατζαφέρης: ο υμνητής του δικτάτορα Μεταξά. 

Καρατζαφέρης: ο αμφιτρύωνας του Παττακού ανήμερα της επετείου της «εθνοσωτηρίου» (21/4/2002, στον τηλεοπτικό του σταθμό «Τελεάστυ»). 

Καρατζαφέρης: ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που είχε πρώτο σε σταυρούς υποψήφιό του στις εκλογές του 2004 τον δεδηλωμένο ναζιστή και χουντικό Πλεύρη. 

[color=red]Καρατζαφέρης: ο κυριος που, ως βουλευτής ακόμα της ΝΔ, δήλωνε: «Ερχόμαστε σήμερα και λέμε ότι η ΝΔ χρειάζεται ένα συμπλήρωμα. Και ποιο είναι το συμπλήρωμα αυτό; Είναι (...) οι ευρισκόμενοι δεξιά της ΝΔ, η "Χρυσή Αυγή", η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα, μπορεί η "Χρυσή Αυγή" με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει. Η ΕΠΕΝ. Οι βασιλικοί. Αυτοί δεν χρειάζονται;». 

Καρατζαφέρης: ο... «Δημοκράτης»! 

ΛΑ.Ο.Σ: Κόμμα σε ειδική «αποστολή» 

Καρατζαφέρης: Ενας υπηρέτης πολλών αφεντάδων. 

Το 1974 υπηρέτης του Κοκού. Ηταν τότε που εξέδιδε το έντυπο «Ελληνικόν Στέμμα» και προπαγάνδιζε την - με δόξα και τιμή - επιστροφή του Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα. 

Τη δεκαετία του '80 υπηρέτης της ΝΔ του Μητσοτάκη και κατόπιν, τη δεκαετία του '90, βουλευτής της, υπέρμαχος, έως και την αποπομπή του από τον Κώστα Καραμανλή, της σύμπηξης «κοινού μετώπου» της ΝΔ με τους βασιλικούς, τη χουντική ΕΠΕΝ και τη φασιστική «Χρυσή Αυγή». 

Σήμερα «λαγός» του ΠΑΣΟΚ, ο πρώτος που έθεσε το θέμα της περικοπής των μισθών, βασικός στυλοβάτης της εφαρμοζόμενης πολιτικής και μόνιμος θαμώνας στα τηλεοπτικά κανάλια των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των εργολάβων. 

Συκοφάντης περιωπής. 

Πρωταγωνιστής της σκευωρίας περί «σχέσεων» του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός». 

Προβοκάτορας ολκής. 

Αυτός που μετέφερε εντός του Κοινοβουλίου τον γκαιμπελισμό περί «επιχείρησης καταλήψεως της Βουλής από το ΚΚΕ» κατά τα γεγονότα του περσινού Μάη, όπου και πρωτοστάτησαν τα ιδεολογικά περιτρίμματα του ιδίου με αυτόν φυράματος. 

Ο ίδιος που το 
το 1975 προσκαλούσε κορίτσια μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων να προστρέξουν στο «Κέντρο Σπουδών Καρατζαφέρη» για να γίνουν «μανεκέν»... 

Ο ίδιος που 
το 1987 διακινούσε τηλεοπτικές κασέτες, όπου έκανε «πολιτικά σχόλια», σκαρώνοντας «χαριτωμένα» σλόγκαν με θέμα τα «μεγάλα στήθη» της Δήμητρας Λιάνη... 

Ο ίδιος που 
το 2010 ψήφισε το μνημόνιο και δήλωνε «μακάρι να είχαμε άλλους 20 Πάγκαλους». 

Αυτός ο κύριος και το κόμμα του είναι που απειλούν με «εμφύλιο» και που με Ερώτηση στη Βουλή ζήτησαν προχτές την κατάλυση των στοιχειωδέστερων δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού. 

Αυτός και το κόμμα του είναι που - στο συνήθη ρόλο του «λαγού» του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας - ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει ...μέτρα κατά της λαϊκής διαμαρτυρίας, κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων, κατά των απεργιών, κατά, τελικά, του δικαιώματος έκφρασης της λαϊκής απόγνωσης που προκαλεί η πολιτική στην οποία πρωτοστατεί ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του. 

Καρατζαφέρης και ΛΑ.Ο.Σ: 

Ενας «υπηρέτης» σε ειδική «αποστολή» για λογαριασμό του ενός, τελικά, αφέντη: της πλουτοκρατίας. 

ΠΗΓΗ: 

http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=23/9/2011&columnId=1821 

ΛΑΟΣ: Τυχοδιωκτικός αμοραλισμός χωρίς όρια και αναστολές 
Απόσπασμα από κείμενο γραμμένο τον Ιούλιο του 2008, δημοσιευμένο στο περιοδικό τεύχος-30 Τα τυχοδιωκτικά ζικ-ζακ 

Αν εξετάσει κανείς προσεκτικά την πολιτική του ΛΑΟΣ και του Καρατζαφέρη θα βρεθεί μπροστά στην πιο προκλητική τυχοδιωκτική αναλγησία και απάτη. Και δεν είναι μόνο που εμπορεύεται σκανδαλωδώς τα πάντα: από τα εθνικά ζητήματα, την ορθοδοξία, το μεταναστευτικό μέχρι τα αντί-αμερικάνικα αισθήματα του ελληνικού λαού. Είναι και οι θεαματικές «πτήσεις» και «πτώσεις», οι οβιδικές (εξωτερικές) πολιτικές του μεταλλαγές. 

Ο τυχοδιωκτισμός στην πολιτική είναι να καθορίζεσαι από τα άμεσα, συγκεκριμένα κομματικά σου συμφέροντα και όχι από τα συνολικά συμφέροντα της κοινωνίας και του λαού. Και σε αυτόν τον χωρίς όρια και αναστολές τυχοδιωκτισμό ο ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης είναι οι σημαιοφόροι. 

Στην αρχή για να αποτινάξει τη «ρετσινιά» της πολιτικής του καταγωγής και συγκρότησης (άκρα δεξιά) δημαγωγούσε ασυστόλως εναντίον του Κεφαλαίου, του αμερικανισμού και της Νέας Τάξης και «κολάκευε» τις λαϊκές, αριστερές παραδόσεις της ελληνικής κοινωνίας. 
Σήκωνε τα σύμβολα του Τσε, του Άρη Βελουχιώτη και πολλά άλλα τέτοια θεατρικά. Βρήκε και κάποιους απογοητευμένους αριστερούς αριβίστες και του πρόβαλε διαλαλώντας την υπέρβαση Αριστεράς-δεξιάς που διαιρεί!!! 

Όταν μπήκε στη Βουλή και οι «απογοητευμένοι» αριστεροί άρχιζαν να αντιλαμβάνονται, έχασε την «πρωτόγονη» αυτή ελκυστικότητα. Άρχισε τότε να κλιμακώνει, αυτός ο «ενωτικός τσαρλατάνος», τις επιθέσεις εναντίον της αριστεράς. Τα αντικομουνιστικά παραληρήματα όλο και πλήθαιναν... 

Τώρα η Καρατζαφέρεια στρατηγική αλλάζει θεαματικά, «εκτελώντας», χωρίς τα φύλα συκής, τους νεοταξικούς σχεδιασμούς. 
Τώρα ο στόχος είναι η προβοκατόρικη πολιτική της πόλωσης «ακροδεξιάς» και Αριστεράς, η οργάνωση των ακροδεξιών υπολειμμάτων και το «ξύσιμο» των δεξιών συνδρόμων της Ν.Δ. 
Η αλίευση της «πελατείας» αναζητείται τώρα στο κόσμο της Ν.Δ. με την κολακεία και τον «ερεθισμό» των ιστορικών, αντικομουνιστικών συνδρόμων. 

Τώρα ανοικτά επιχειρείται η εξασθένιση και διεμβόλιση από «δεξιά» της Ν.Δ., η αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού και η αναδιάταξή του με «παίκτη» και τον ΛΑΟΣ. 

Δηλαδή ο «εχθρός» της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης αγωνίζεται χωρίς αρχές και συγκροτημένες πολιτικές και οργανωτικές στρατηγικές, να παίξει στο σκηνικό της παγκοσμιοποίησης και στους σχεδιασμούς της Νέας Πλανητικής αυτοκρατορίας. 

Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός 

Ο ΛΑΟΣ βαδίζει στα ίδια αχνάρια της παρωχημένης ακροδεξιάς δημαγωγίας. Τα ίδια τεχνάσματα απάτης: Από τη μια σηκώνει θεατρικά τη γροθιά του εναντίον του κεφαλαίου και από την άλλη υιοθετεί πλήρως τη λογική της «ελεύθερης αγοράς» και τα ακραία νεοφιλελεύθερα δόγματά της: 
Ένταξη της Παιδείας, Υγείας, των δασών κ.λπ στην αγορά, δηλαδή, υποταγή τους στο ιδιωτικό κεφάλαιο. 
Μομφές εναντίον της Ν.Δ, γιατί «ντρέπεται» να πει ότι είναι δεξιά, δηλαδή το κόμμα του μεγάλου κεφαλαίου και να προωθήσει πιο δραστικά το «ισχυρό κράτος» του κεφαλαίου!!! 
Συκοφάντηση κάθε αγώνα των εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων. Ποτέ ο ΛΑΟΣ δεν πήρε το μέρος των εργαζομένων και ποτέ δεν στήριξε τις λαϊκές διεκδικήσεις. Αντίθετα, τις συκοφάντησε αγρίως, με πρόσχημα κάποια κρούσματα των «εγκάθετων» κουκουλοφόρων… 
Αυτά και πολλά άλλα διατυμπανίζονται εντός και εκτός της Βουλής από τους εκπροσώπους του ΛΑΟΣ. Και όμως έχει το θράσος να δημαγωγεί εναντίον του κεφαλαίου, όταν η «ελεύθερη αγορά» είναι το «εργαλείο» υποταγής των πάντων στο κεφάλαιο. Και όσο πιο ελεύθερη είναι τόσο περισσότερο σκλάβοι γίνονται οι άνθρωποι… 

Ο κάλπικος αντιαμερικανισμός 

Ένα άλλο τρικ τσαρλατανισμού και ανυπόφορου δημαγωγικού αμοραλισμού είναι ο κάλπικος αντιαμερικανισμός του. Και εδώ πουλάει ανέξοδες κορώνες εναντίον της Νέας Τάξης και της πλανητικής αυτοκρατορίας. Φυσικά, τώρα που στριμώχνονται τα πολιτικά μας πράγματα αρχίζει να αλλάζει το πολιτικό λογύδριο του Καρατζαφέρη και της ομάδας του: Τώρα αρχίζουν να δηλώνουν με πράξεις και με λόγια υποταγή στο μεγάλο Αφεντικό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 
Συγκεκριμένα: 

α). Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης επισκέφτηκε την κατοχική κυβέρνηση του Ιράκ και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα της!!! 

β). Ίδια στάση και από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτός επισκέφτηκε το κατεχόμενο Αφγανιστάν, συνοδεύοντας τη ΝΑΤΟϊκή δύναμη κατοχής: καθαρή, έμπρακτη δήλωση υποταγής στη Νέα Τάξη και τους Αμερικανούς. 

γ). Γραπτά στην Α1 και αλλού (Χαρίτος και Σία), αλλά και δηλώσεις του ηγετικού πυρήνα του ΛΑΟΣ υπέρ της Αμερικής, στο εξής πνεύμα: «Η προτεραιότητά μας είναι οι ΗΠΑ και η οικοδόμηση μιας πραγματικής στρατηγικής συνεργασίας μαζί τους»!!! 

Αυτοί είναι οι πολέμιοι της Νέας Τάξης!!! Εκτός και αν δεν έχουν αντιληφθεί ότι η αυτοκρατορία των ΗΠΑ είναι η αποτρόπαια αιχμή της πλανητικής βαρβαρότητας της Νέας Τάξης… 

Φυσικά, εμάς δεν μας εκπλήσσει αυτός ο κάλπικος αντί-νεοταξισμός του ΛΑΟΣ. Αλλά κάποιοι που αγνά τον ακολουθούν ας τον μελετήσουν καλύτερα. Ας διαβάσουν στο πρόγραμμά του και τούτο: 
«Θεωρούμε ότι αποτελεί πολιτικό πραγματισμό η αναγνώριση της σημαντικής θέσης των ΗΠΑ στον κόσμο, τόσο λόγω του ότι αποτελούν τη μοναδική σημερινή υπερδύναμη όσο και για την ιστορική προσφορά τους στους αγώνες εναντίον του φασισμού, και επιδιώκουμε μια καλή και αρμονική σχέση μαζί τους»!!! 

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ακόμα και τούτο: Το προνομιακό πολιτικό πεδίο της δημαγωγίας του ΛΑΟΣ ήταν η εμπορία του «μεταναστευτικού». Τώρα όχι μόνο «συμμαζεύεται», αλλά και αναπαράγει τα νεοταξικά ιδεολογήματα του αντιρατσισμού. Έχει συγκροτήσει μάλιστα και Επιτροπή Αντιρατσισμού με μέλη της αλλοδαπούς!!! 

Ο τυχοδιωκτικός αμοραλισμός χωρίς όρια και αναστολές… 

Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.