ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΒΔΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ"Ο Χατζηνικολάου αλλά και κάθε "Χατζηνικολάου" , ποτέ δεν "απασφαλίζει" αν πρώτα δεν έχει "ασφαλίσει" το μέλλον της τσέπης του.

Μην μασάμε λοιπόν τα παραμύθια που βγαίνουν εύκολα σαν τον ατμό της χωρίς πλέον "αριστερά" καπάκια μνημονιακής κατσαρόλας.

Μην αυταπατάσθε με το κίβδηλο αξίωμα "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου", εκτός κι αν πιστέψετε ότι οι λύκοι μπορεί να γίνουν χορτοφάγοι για χάρη μιας συγκυριακής και πρόσκαιρης φιλίας.

Εμείς λοιπόν που ανήκουμε στο 99% των Ελλήνων που φτωχοποιήθηκαν και καταδικάστηκαν σε αργό θάνατο, τι δουλειά έχουμε να "γλυκοκοιτάμε" προς το μέρος που εγκαταβιώνουν προστατευμένοι οι κάθε λογής Χατζηνικολάου και Ψυχάρηδες;
Αυτοί δηλαδή που σύμφωνα και με εκθέσεις πιστοποιημένα γνήσιων καπιταλιστικών "οργανισμών" (UBS κλπ) ,ανήκουν σε εκείνους τους 515 Έλληνες ολογάρχες που απο την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα, μέσω διαφόρων "επενδύσεων" και σε συνεργασία με τις ντόπιες και ξένες κυβερνήσεις της Ελλάδας, όχι μόνο δεν έχασαν αλλά αντίθετα "αυγάτισαν" την περιουσία τους σε ποσοστό πολλαπλάσιο απο αυτό κατά το οποίο μειώθηκαν τα εισοδήματα του 99% των συμπατριωτών μας.

Πάρτε το χαμπάρι.
Αλλιώς εννοεί την ανάπτυξη και τη δημοκρατία η καταδυόμενη και η αναδυόμενη συμμορία των "αρίστων" της κοινωνίας μας και αλλιώς εμείς που για δαύτους πάντα θα είμαστε οι "παρίες".
Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.