Απόστρατος πτέραρχος επιχείρησε να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες με αεροπλάνο!

Απόστρατος πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr, εντοπίστηκε σε αεροσκάφος τύπου piper, όταν επιχείρησε να μεταφέρει οικογένεια Ιρακικών στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο απόστρατος αξιωματικός ο οποίος πετούσε μαχητικά αεροσκάφη και έχει φθάσει μέχρι τον βαθμό του αντιπτεράρχου, επιχείρησε να μεταφέρει μια οικογένεια Ιρακινών στην Ιταλία, με ελαφρύ αεροσκάφος της αερολέσχης Μεσολογγίου.


Ωστόσο η πτήση ακυρώθηκε όταν εντοπίστηκε από τις αρμόδιες αρχές.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο απόστρατος αξιωματικός είχε καταλάβει και πολιτικό αξίωμα μετά την αποστρατεία του.

www.onalert.gr

"...Την ίδια στιγμή που δήθεν αγωνιούν για το πως να σταματήσουν τα κυκλώματα δουλεμπόρων από την Τουρκία και την Λιβύη, υλοποιώντας ακόμα και χερσαίες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στέλνοντας ευρωστόλους με την συμμετοχή ελληνικών πολεμικών μέσων, κουβαλώντας το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Αποκαλύπτονται τα ελληνικά κυκλώματα δουλεμπόρων, με την πρωταγωνιστική συμμετοχή Απόστρατου Πτέραρχου της Πολεμικής Αεροπορίας, που είχε
καταλάβει και πολιτικό αξίωμα μετά την αποστρατεία του.

Σε εξέλιξη λοιπόν βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος που μετέφερε παράνομα μετανάστες από το μικρό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατά την διάρκεια επιχείρησης που έκαναν στο Μεσολόγγι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα μικρό αεροσκάφος, καθώς και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού....
...Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Στρατός – με αυτούς τους στρατιωτικούς- έχει αναλάβει την συνολική διαχείριση του Προσφυγικού ζητήματος και μάλιστα το κόμμα των ΑΝΕΛ επιχειρεί να ενσωματώσει τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων, τάζοντας τους την ανάληψη της διοίκησης των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης από Απόστρατους Στρατιωτικούς.

Άντε να το δούμε και αυτό:
Δουλέμπορους Απόστρατους Στρατιωτικούς Διοικητές Στρατοπέδων Συγκέντρωσης Μεταναστών – Προσφύγων!...."
(απόσπασμα απο σχετικό άρθρο  του www.inred.gr)

Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.