Η ΕΣΗΕΑ σε αγωνιστική ...περιοδεία - Άρχισε τις επαφές με πολιτικούς αρχηγούς


"Σειρά συναντήσεων με πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιεί η ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο των επαφών της για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και στόχο την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο προωθεί η κυβέρνηση με την πρόταση Κατρούγκαλου..." (απόσπασμα απο την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ)

Μμμμ!!!Σπουδαία νέα.
Το πως  μέσα από  αυτές τις  "επαφές" εξυπηρετείται  η ενημέρωση της κοινής γνώμης  ή ο βασικός  συνδικαλιστικός  στόχος , να αποσυρθεί δηλαδή το εξοντωντικό για  τον κλάδο ασφαλιστικό νομοσχέδιο,  μόνο οι  πεφωτισμένοι της  ΕΣΗΕΑ  γνωρίζουν.

Δε λέω ότι  οι συνδικαλιστικές ηγεσίες  πρέπει να πάψουν να  συναντιούνται  με αρχηγούς  κομμάτων.Αντίθετα είμαι  από  εκείνους που υποστηρίζουν  την άποψη ότι  οι συνδικαλιστές  πρέπει  να συναντούν  και να επικοινωνούν  με όλους  και προπάντων  με τα μέλη των συνδικάτων τους, με το λαό και  ύστερα με όσους  πολιτικούς τον τυρρανούν ή  τον υποστηρίζουν.

Όμως  σε ότι αφορά  αυτή την "αγωνιστική περιοδεία", το θέμα δεν είναι  στο  αν   πρέπει ή δεν πρέπει  να δούν απο κοντά  τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη, τη Φώφη, τον Σταύρακα   και τους υπόλοιπους  αρχηγούς , αλλά  εάν  αυτές  οι συναντήσεις  γίνονται στα πλαίσια  ενός  εκδηλωμένου και όχι σε "αναστολή"  κλαδικού  συνδικαλιστικού  κινήματος άμυνας, κι όχι στα πλαίσια  του "ροκανίσματος"  πολύτιμου συνδικαλιστικά χρόνου.

Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.