ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ (;) ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ - ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Οι εργαζόμενοι  βιώνουν  για δεύτερη φορά και μάλιστα  με  την ίδια  ακολουθία  όσα  έζησαν  και τον χρόνο πρίν  απο το πραξικόπημα του μαύρου

Το σημερινό δημοσίευμα των "Τυπολογιών" ( εφημερίδα "Το παρόν" 6/3/16) δεν είναι  το πρώτο που  αναφέρεται στο μέλλον  των  εργαζομένων τη; "νέας" ΕΡΤ και φυσικά  δεν θα είναι το τελευταίο.
Ακόμα όμως κι αν  δεν υπήρχαν αυτά  τα  δημοσιοποιημένα  "προανακρούσματα" ή οι  δηλώσεις  στελεχών της κυβέρνησης σχετικά  με το τι μέλλει  γενέσθαι στην  ΕΡΤ , όπως  π.χ αυτή  του  κ. Σπίρτζη,  που άφησε  να εννοηθεί πως
μπορεί να γίνει  και συρρίκνωση  των δομών της, οι εργαζόμενοι ,έχουν την αίσθηση (κι όχι άδικα) πως βιώνουν  για δεύτερη φορά και μάλιστα  με  την ίδια  ακολουθία  όσα  έζησαν  και τον χρόνο πρίν  απο το πραξικόπημα του μαύρου.

Σε ότι αφορά τις "τυπολογίες" , είναι  προφανές ότι εδώ και αρκετό καιρό, και ειδικά από τότε που άρχισε  ο "πόλεμος  των αδειών" (κατ΄άλλους το κρυφό παζάρι), έχει γίνει μια  ...διακριτική στροφή  προς τα εκεί που γέρνει η "ζυγαριά του μπακάλη," δηλαδή  πρός  την κυβερνητική πλευρά.

Στο σημερινό  π.χ δημοσίευμα  γράφει πως  "οι διοικητικοί είναι πάρα πολλοί στην περιφέρεια και στο κέντρο , την ίδια ώρα που η ΕΡΑ χρειάζεται ηχολήπτες και η τηλεόραση γραφίστες" (εδώ  για χάρη της αλήθειας θα μπορούσε π.χ να συμπληρώσει ο αρθρογράφος   "...την ίδια ώρα που η διοίκηση  της ΕΡΤ  δημιουργεί  θέσεις  ευθύνης  και ορίζει  πλήθος  διευθυντών και προϊσταμένων, ακόμα και σε  τμήματα που έχουν  έναν υφιστάμενο!!!").

Παλιότερα όταν στο γραφείο του Β. Κουφόπουλου έφτανε  μια τέτοια είδηση,  επικοινωνούσε αμέσως με την ΠΟΣΠΕΡΤ και με άλλους  εκπροσώπους  σωματείων προκειμένου να μάθει  την αλήθεια και να έχει στοιχεία ντοκουμενταρισμένα πρίν προχωρήσει στην δημοσίευση της.
Σήμερα  βλέπουμε να υιοθετεί "αβρόχοις ποσίν" τα όσα διαρρέονται πιθανότατα απο το περιβάλλον της διοίκησης της ΕΡΤ και χωρίς ίσως να το επιδιώκει αποκτά τον ρόλο του κυβερνητικού "λαγού"  όπως  π.χ συνέβη και στο παρελθόν  απο άλλες εφημερίδες που  προανήγγειλλαν το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι όμως  βλέποντας όσα δεν θέλουν  η δεν μπορούν  να δούν   άλλοι, ήδη έχουν αρχίσει να συσπειρώνονται και να κάνουν συνελεύσεις στα σωματεία τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν όπως πρέπει και όταν πρέπει  όλα αυτά  που έρχονται κρυμμένα  μέσα στο  ρόζ  σύννεφο  του "καλού "70% των δεξιών και αριστερών μνημονίων.

Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.