ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ -Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ!


Τι ειπώθηκε στους δημοσιογράφους στην κλειστή ενημέρωση για το προσφυγικό;
by mediatvnews • March 1, 2016 

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ προχώρησε την περασμένη εβδομάδα σε μια σοβαρή καταγγελία, την οποία ουδείς από τα ΜΜΕ έδωσε σημασία

Τελικά θα μάθουμε αν ήταν πράγματι μυστική η συνάντηση στην οποία κάλεσε δημοσιογράφους η Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα για να τους “ενημερώσει” σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα; Και γιατί απαγορευόταν ακριβώς οι τηλεοπτικές κάμερες;

Η καταγγελία της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης σημειώνει τα ερωτήματα που προκύπτουν και αποκαλύπτει και το κείμενο της πρόσκλησης σε ΜΜΕ:


1ο: ποιο ήταν το αντικείμενο της ενημέρωσης;

2ο: γιατί έπρεπε να καλυφθεί μυστικό; Τι έχουν να κρύψουν οι εκπρόσωποι της Ε.Ε και από ποιον; 
Γιατί δεν έπρεπε να υπάρχουν κάμερες και καταγραφή της συνάντησης;

3ο: ποιοι δημοσιογράφοι συμμετείχαν;

Καθώς τα σύνορα της Ελλάδας έχουν κλείσει και η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης-Διαλογής ανθρώπων-Απέλασης-Επαναπροώθησης. Καθώς το ΝΑΤΟ περιπολεί στο Αιγαίο στοχοποιώντας από κοινού με τις Ευρωπαϊκές-Ελληνικές-Τουρκικές Ένοπλες και Κατασταλτικές δυνάμεις τους πρόσφυγες-μετανάστες θύματα των επεμβάσεων και των εμφυλίων που πυροδοτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
Είμαστε πολύ καχύποπτοι για τον σκοπό της συγκεκριμένης συνάντησης. 
Και θεωρούμε ότι αποσκοπεί στον έλεγχο της πληροφόρησης και της χειραγώγησης του λαού μας.
Οι ευθύνες του δημοσιογραφικού κόσμου είναι τεράστιες.
Απαιτούμε από την ΕΣΗΕΑ να πάρει δημόσια θέση και να αναλάβει τις ευθύνες της.     

Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.