ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3

Από-αριστερά-Βικόπουλος-Κάντερ-Μπαξ-Παπαζήση-Φωκιανίδης-Κοντογουλίδης-Βοϊτσίδης.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, δεν  είναι η ΕΣΗΕΜΘ που  διέγραψε τρείς φορές  μέσα δυο χρόνια τον Τραϊνό Χατζηδημητρίου, (πρώην γενικό διευθυντή του Αγγελιοφόρου και πρώην διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ και σημερινή επιλογή της  ΔΕΠΘΕ για  στελέχωση του Fm100.Αυτού δηλαδή  του παράνομου- όπως όλα τα άλλα-  ραδιόφωνου που  εγκαινίασε ο ίδιος ο Παππάς , λίγο πρίν  την πρώτη αστυνομική επιχείρηση κατά της ertopen) και τον  ξαναέγραψε στο libro d'oro (δημοσιογραφικά κιτάπια της) σαν να μην έκανε  ποτέ  τίποτα; (βλ. αναλυτικά εδώ)

Για την ιστορία  να πούμε πως  τον κατά παραγγελία "εξαγνισμό" του Τραϊανού καταψήφισαν    3 μέλη του Δ.Σ της ΕΣΗΕΜΘ Κυριακούλης, Ρεπανάς, Βικόπουλος (Τώρα καταλαβαίνετε  γιατί δεν  χαμογελάει  στην αναμνηστική φωτό ο  Βικόπουλος.Μην με ρωτήσετε  "τι  έχει ο κόσμος (ο υπόλοιπος) και χαμογελάει..." 

Ας δούμε όμως το δημοσίευμα  των "τυπολογιών":


Δλτίου τύπου 


Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3 Θεοφανώ Παπαζήση και ο Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ υποδέχτηκαν σήμερα στα γραφεία της Διοίκησης της ΕΡΤ3 τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, Αναστάσιο Φωκιανίδη, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Βοϊτσίδη, τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Κοντογουλίδη και το μέλος του Δ.Σ. Θανάση Βικόπουλο και τους ενημέρωσαν για θέματα λειτουργίας της ΕΡΤ3.
Συζήτησαν, επίσης, για θέματα που αφορούν το προφίλ της ΕΡΤ3, το επιχειρησιακό σχέδιο, το λειτουργικό σχήμα και το νέο οργανόγραμμα και συμφώνησαν στην ανάγκη ανάδειξης του περιφερειακού ρόλου της.

Περί ΕΣΗΜΘ διαβάστε  επίσης  τις παλιότερες  αλλά  χρήσιμες για να καταλάβετε  πως  και πότε "η κατσίκα μασάει τον ταραμά" αναρτήσεις :

ΕΣΗΕΜΘ - ΠΩΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΕΠΑΙΤΕΙΑ (ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ)


Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.