Για να καταλάβετε πως γίνεται η δημοσιογραφία στην Ελλάδα

Πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ χτυπούσε την Καθημερινή και πως ο Αλέξης Παπαχελάς μετά, ο διευθυντής της Καθημερινής, εξυμνούσε το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη. 
1/2/11 Γιώργος Καρατζαφέρης εναντίον Καθημερινής, «ο Σκάι επικίνδυνος για την Ελλάδα, ας καταλάβουν οι Αλαφουζαίοι πως έχουν αφήσει πολλά ίχνη. Και πατέρας και γιος».
/2/11 Καρατζαφέρης ταξιδεύει σε Ρουμανία και παίρνει, λέει, δύο dvd με στοιχεία εναντίον Αλαφούζου, πως η οικογένεια πήρε στην κατοχή της εμπορικά πλοία της χώρας αυτής μόλις κατέρρευσε το καθεστώς Τσαουσέσκου.
8/2/11 Έθνος: «Ετοιμάζεται για πόλεμο ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, σαν πράκτωρ 007 ταξίδευσε το πρωί του Σαββάτου για Βουκουρέστι για να παραλάβει δύο dvd».
9/2/11 Αυριανή: «Καυτά dvd στα χέρια Καρατζαφέρη, αφορούν γιγαντιαία απάτη από γνωστό Έλληνα επιχειρηματία που διαθέτει και ισχυρή δύναμη κρούσης στα ΜΜΕ»
10/3/11 Καθημερινή: Ραγδαία δημοσκοπική άνοδος του ΛΑΟΣ, φτάνει στο 9%
11/3/11 Αλέξης Παπαχελάς: Υπεύθυνη στάση ο Καρατζαφέρης, μιλάει απλά, κοινός νους και όχι ξύλινος λόγος, συστατικά από ένα αστικό κόμμα αντιπολίτευσης.
17/3/11 Καρατζαφέρης (ομιλία του στη Βουλή): «Η Καθημερινή, είναι μία ιστορική εφημερίδα, ο Σκάι ένα μεγάλο κανάλι»

(Εννοείται πως τα dvd αυτά, αν υπήρξαν, δεν βγήκαν ποτέ στη δημοσιότητα)
Share on Google Plus

About ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.